Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΥΝΑΤΌΝ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.,Σ,Δ, ( Ένωση Συντακτών Διαδικτύου) ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΤΣΗ!

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
evraiki sinagogiΤα Γιάννινα θεωρούνται πολυπολιτισμική πόλη, όπου κάθε πολίτης, ανεξαρτήτως θρησκεύματος και πολιτικών θέσεων, μπορεί ελευθέρως να αναπτύσσει τις δραστηριότητές του.
Αυτό το "πολυπολιτισμικό" πόσο καλό ή κακό, είναι μια άλλη υπόθεση που θα την δούμε εν καιρώ και σε συνδυασμό με την παρουσία του πλήθους των αλλοδαπών που αναγκαστικώς "φιλοξενούνται" εδώ.
Άλλο είναι το θέμα μας, οι Εβραίοι που τυγχάνουν ιδιαιτέρων τιμών κάθε τόσο και μάλιστα σε βαθμό που ουδείς, πλην εκείνων, αντιλαμβάνονται. Σίγουρα θα το έχουν διαπιστώσει και οι αναγνώστες, που μάλλον το έχουν πάρει απόφαση ότι οι τιμώμενοι, αποτελούν κάτι το εκλεκτό, ίσως τον Περιούσιο λαό.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΜΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΧΘΟΝΙΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ;



Γράφει ο Κώστας Καλτσής
olokautoma-mavilliΘρασύς, ανιστόρητος, αναίσχυντος, υβριστής, αρνητής του Ολοκαυτώματος, ξενόφοβος, ρατσιστής, φασίστας και νεοναζιστής, είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που εισπράξαμε το περασμένο τριήμερο σε μια χωρίς προηγούμενο, με φασιστικές αποχρώσεις, επίθεση μέσω λιβελλογραφημάτων, από τον πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας και άλλους τρεις στρατευμένους κονδυλοφόρους.
Είναι φασισμός να επιχειρείται η φίμωσή μας με επιθέσεις στηριγμένες σε σκόπιμη παραποίηση του άρθρου μας της 3ης Αυγούστου στο www.stotapsi.gr και στις 4 Αυγούστου στον "Πρωινό Λόγο" (και μέσω αυτού ο "διάλογος"), σχετικώς με τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, την υπερπροβολή τους, την πολυποίκιλη εκμετάλλευση ενός τρομακτικού γεγονότος και την μονοπώληση του όρου "Ολοκαύτωμα".

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΖΙΤΣΙΦΙΟΓΚΟΣ ΝΕΑΝΙΑΣ...ΒΑΛΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ....

ΣΟΚ από Θεοδωράκη: Η Θράκη δεν είναι Ελληνική, είναι...


Σοκ προκαλεί ο τρόπος που σκέφτονται για την Χώρα μας αρχηγοί κομμάτων οι οποίοι φιλοδοξούν να την κυβερνήσουν...
Ο λόγος για τον αρχηγό του Ποταμιού, όπου ευτυχώς που οι Έλληνες δεν πείστηκαν από τις αρλούμπες του Θοδωράκη, που «πλασάρονταν» σαν κάτι νέο στο πολιτικό γίγνεσθαι και ευτυχώς που οι Έλληνες πήραν χαμπάρι την ρηχότητα του και δεν τον εμπιστεύτηκαν.
Ο εν λόγο σωτήρας αυτού του τόπου άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί φιλοξενούμενος του κ. Χατζηνικολάου, ότι τα προβλήματα που υπάρχουν στην Θράκη θα πρέπει να λυθούν από τους ντόπιους Χριστιανούς και Μουσουλμάνους. Αποδεχόμενος ευθέως ότι η Θράκη δεν είναι περιοχή της Ελληνικής Επικράτειας.Δεν λέω καλή είναι η δημοκρατία αλλά μην το παραξηλώνουμε ελέω ψηφοθηρίας. Φτάνει ποια με τέτοιου είδους σωτήρες.
Βρε μπας και είναι παραπάνω «προοδευτικός» απ όσο πρέπει;
Μάλλον το ποτάμι έγινε ποταμός και μας πήρε και μας παρέσυρε στην δίνη της ματαιοδοξίας.      Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: