Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΟΧΙ ...ΠΑΙΖΟΥΜΕ....ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΘΑΡΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΙς ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ...ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ...ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ...Η ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΝΕΙ ...ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:... ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΒΛΑΧΑ ΚΑΝΕ Ό,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ...ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΗ... ΟΧΙ!

Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΊΑ ΑΝΑΓΚΆΖΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΊΑ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΚΊΝΙ- ΠΑΡΙΓΙΝΕ ΤΩΝ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ-ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ! 

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!

Posted by kalinda στο Αυγούστου 25, 2016
     

Φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Guardian απεικονίζουν Γάλλους αστυνομικούς να επιχειρούν στην παραλία και να αναγκάζουν μία μουσουλμάνα να βγάλει το μπουρκίνι που φοράει στην παραλία της Νίκαιας.

ΠΑΛΑΒΩΣΑΜΕ... ΑΚΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ!---ΠΑΕΙ ΠΙΑ ...ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ!...ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ...ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ !

ΚΑΤΆΚΟΛΟ ΤΏΡΑ: ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΉΔΕΣ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΌΜΟ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΝΤΌΠΙΑΣ ΜΑΦΊΑΣ!

Posted by olympiada στο Αυγούστου 23, 2016

imageΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!

Οι αυτοκινητιστές του Πύργου βλέποντας τα όργια που γίνονται από τις ντόπιες μαφίες με την ανοχή (;) του λιμενάρχη που αφήνει ανεξέλεγκτους «πειρατές», λεωφορεία αγνώστου ταυτότητας και λαθροπράκτορες χωρίς ΑΦΜ να λυμαίνονται τον χώρο της κρουαζιέρας… αποφάσισαν να παρέμβουν.

Ε...ΡΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ....

ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ 
ΤΙΠΟΤΑ ..ΜΩΡΕ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΑ;
BWOK KOKO KO BWOOOK
BUK-OO BAK-OO BAK-OOO KOKOBAAAK !
ΤΟΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ;ΣΩΡΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ...ΜΩΡΑΣ ...ΔΕΝ ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ...ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ... ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΜΙΝΤΙΑ!...ΕΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΈΡΑ ΤΗΣ ΕΜΦΆΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ..ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΟΝ. (τα έχουμε αυτά γραμμένα ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: