Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΠΑΡΑΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ...ΤΣΙΠΡΑ... ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ... !

Έγινε του...ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ το κάγκελο!! ΈΞΑΛΛΟΙ οι Φλαμπουράρης, Σταθάκης και Δρίτσας κατέθεσαν μήνυση στο "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" του Στέφανου Χίου - ΟΛΟ το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί...
makeleioΈξαλλοι οι υπουργοί με τον..."Μακελάρη"! Σε νέες δικαστικές περιπέτειες ο Στέφανος Χίος και η εφημερίδα "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" (στην οποία ο γνωστός δημοσιογράφος φέρεται ως αρθρογράφος και όχι...ως εκδότης) προκαλώντας την οργή των Φλαμπουράρης, Σταθάκης και Δρίτσας, που έσπευσαν να καταθέσουν μήνυση για τους χαρακτηρισμούς «διεφθαρμένος, κοτζαμπάσης, μαφιόζος της Αίγινας» και «συμμορίτης».

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ...

ΝΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΥΓΟΥΛΑ  ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ....Ε, ΓΙΑΤΊ ΟΧΙ; ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ  ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΕΪΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΑΚΙ...(ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ...)ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ...ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ; Και γιατί ΟΧΙ; ...ΜΩΡΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ...ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

Η "Αυγή" μετά τον Πύρο Δήμα πιάνει... τη Κατερίνα Στεφανίδη


katerinanadasΣυμβουλές στην χρυσή Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ στο Ρίο Κατερίνα Στεφανίδη να... διαβάζει δίνει η Αυγή, που επί της ουσίας "απαντά" σε μια δήλωση της Ελληνίδας άλτριας που από πολλούς θεωρήθηκε ως "απάντηση" σε πρόσφατο άρθρο της εφημερίδας κατά του Πύρρου Δήμα.

ΝΑΤΑ ΜΑΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ....ΞΑΝΑΚΟΥΝΙΕΤΑΙ! ΡΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟ...ΜΕΜΕΤΗ!


toyaksoat 
Ευρεία επιχείρηση εκκαθάρισης της περιοχής κοντά στα σύνορά της, αλλά επί συριακού εδάφους, ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτα η Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Anadolu τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν στόχους του Ισλαμικού Κράτους στην πόλη Τζαραμπλούς, που βρίσκεται κοντά στη μεθόριο με τη Συρία.
Η αεροπορική επιδρομή θεωρείται τμήμα της συνδυασμένης επιχείρησης των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας και του διεθνούς συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ για να απομακρυνθούν οι θύλακες του ISIS από τη τουρκο-συριακή μεθόριο.
Ταυτόχρονα το τουρκικό πυροβολικό έβαλε 224 βλήματα κατά 63 στόχων, ενώ την ίδια στιγμή οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις έχουν εισβάλει στη βόρεια Συρία και επιχειρούν προς το παρόν να δημιουργήσουν έναν ασφαλή διάδρομο για να συνεχιστεί η χερσαία επιχείρηση.
Σε πλάνα που μετέδωσε το CNN Turk φαίνεται λευκός καπνός να αναδύεται από τους λόφους κοντά στην πόλη Τζαραμπλούς.
Νωρίς το πρωί της Τετάρτης τουρκικές στρατιωτικές πηγές επιβεβαίωναν πως μαχητικά πήραν μέρος στην επιχείρηση.
Πηγή: Reuters/ cnn.


Ξεκίνησε πόλεμος - Η Τουρκία βομβαρδίζει εντός συριακού εδάφους - Στόχος η «ολική εκκαθάριση» των συνόρων από τους τζιχαντιστές

Ξεχωρίζει

ΜΕΓΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΉ ΜΑΣ... GOOGLE...

 TO AYTO ΤΗΣ ΧΑΪΔΩΣ .....
ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ… Η ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!  KATAΛΥΕΙ ΤΑ…ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ… Δια …αμερικανικής ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ μαλάκυνσης! ΑΦΕΡΙΜ! Mr ..OBAMA! Να τη χαίρεσαι την ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΙΑ!
Mιλάμε για ΜΕΓΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΟΝ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ...ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΜΑΣ!...
Θεέ μου… σε ποια παγίδα έχει πέσει η ανθρωπότητα!

Η επιχειρησιακή απόπειρα  των ΗΠΑ… για ελέγχο της οικουμένης, λέγεται απλά GOOGLEMιά  πουτανέσκα και σκανδαλώδη εταιρία, που με τα σατανικά κολπάκια της…..πέτυχε σήμερα να  ΕΙΝΑΙ το Νο 1 της κυριαρχίας στον παγκόσμιο επικοινωνιακό ΣΤΙΒΟ! Ελέγχει τα πάντα!  
Κι εμείς τι κάνουμε με το αμερικάνικο αυτό ΦΡΟΥΤΟ;…

Απλά τρώμε στη μάπα τις μαλακίες της! θα έχουμε πολλές συνέχειες για την ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΑΥΤΗ... ΤΩΝ ΗΠΑ!

Και υπ΄όψιν... ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ που την πουτανέσκα αυτή των ΗΠΑ..θα τη βαρέσουμε κατακουτελα!

PRESS -LIBERTY...

Δεν υπάρχουν σχόλια: